maanantai 13. kesäkuuta 2011

Suomalainen rock-tähti paljastaa: Näin isket naisen

Sunrise Avenue -yhtyeen nokkamies Samu Haber on tätä nykyä onnellisesti parisuhteessa. Varatun miehen siviilisäädystään huolimatta muusikko suostui antamaan Voicelle muutaman vinkin siitä, miten miekkosten kannattaa toimia kauniimman sukupuolen kanssa.

Samu Haber kertoo heti kättelyssä, että kokee varsinaisen iskemisen haastavaksi. Muusikolla on kuitenkin ohjenuora, jota noudatellen naiset saattavat ruveta osoittamaan kiinnostusta miehiä kohtaan. Haberin mukaan tärkeää on säilyttää tietty coolius, eikä olla liian innokas

- Paras tapa on antaa vuoren tulla Muhammedin luo. Kannattaa olla rento.
- Silloin ei yleensä saa, jos jalassa on liian hyvät bokserit. Yleensä vientiä on eniten silloin, kun olet lähtenyt lunkisti kaverin kanssa baariin ja vetänyt jalkaan rumat alushousut. Silloin saattaa onnistaa. Naisen iskeminen on vähän niin kuin metsälle lähtöä, eli kivääri kouraan ja metsälle.

Usein ajatellaan, että ahkerasti matkustavan muusikon saattaa olla hankalaa sovittaa parisuhdetta työn kanssa yhteen. Haber sanoo, ettei tämä kuitenkaan pidä paikkaansa.

- Parisuhde istuu rokkielämään hyvin. Kaikissa parisuhteissahan on haasteita, eikä se ole kiinni siitä mitä hommaa tekee.

Voice

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti