perjantai 27. toukokuuta 2011

HaastatteluKesä on muusikoille kiireistä aikaa eikä Samulle tai bändin muille jäsenille ole luvassa pitkää kesälomaa.
-Ei meillä varsinaista lomaa ole kesällä, kun festivaalisesonki on päällä, mutta kesä on siinä mielessä mukavaa keikka-aikaa, että viikot on vapaita ja viikonloppuisin soitetaan.

-Festarien jälkeen on mukavaa vaikka tehdä pieni road-trip autoilla ympäri Eurooppaa ja nauttia vapaudesta, Samu fiilistelee kesäsuunnitelmia.

Bändillä on aina varsinainen loma Tammi-Helmikuussa , vähintään 6 viikkoa. -Talviloman aikana kaikki menevät omiin suuntiinsa. Minä menen yleensä lumilautailemaan Alpeille ja sen jälkeen etelään ruskettumaan, Samu kertoo.
Sunrise Avenuella on valtava ja vankka fanikunta. Se merkitsee bändille todella paljon.


-Silloin, kun bändillä menee lujaa ja hitit soivat radioissa ja musiikkikanavilla, tavallaan ymmärtää, että fanejakin riittää. Se mikä meidän faneista tekee erilaisia, on se, että fanit eivät ole jättäneet meitä vaikeinakaan aikoina tai silloin, kun meillä ei ole mennyt niin kamalan hyvin. Ollaan tosi kiitollisia, Haber väläyttää jälleen itsestään nöyrää rokkaripuoltaan.

Samu on intohimoinen jääkiekkofani ja fanittaa Helsingin IFK:ta. Keväällä mies pääsi riemuitsemaan suosikkijoukkueensa SM-Liigavoittoa ja tunnelmat ovat sen mukaiset.


-No olihan tuo huikeaa!!! Mä olen viimeiset 13 vuotta joka kevät kävellyt pettyneenä kotiin viimeisen hävityn ottelun jälkeen ja laittanut pelipaidan kesäksi vintille. Nyt oli parempi tunnelma ;)

Hyvissä tunnelmissa Samu Haber lähettää myös terveisensä Pohjois-Amerikkaan: ”Toivottavasti päästään sinnekin pian soittamaan. Stay tuned everyone ;)

Lue koko juttu Täältä
Tekstit: Susanna Sulhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti