torstai 16. helmikuuta 2012

Suomalaisrokkari saa isyyssyytteitä ulkomailta: 'You are the father'Sunrise Avenue –nokkamies Samu Haber naureskeli Voicen haastattelussa ulkomailta tippuville yhteydenotoille.


Sunrise Avenuen suosio ulkomailla on nostattanut myös lieveilmiöitä. Haberin mukaan bändin manageriporrasta lähestytään välillä viesteillä, jotka herättävät yhtyeessä huvittuneisuutta. Kyseessä ovat onnenonkijat, jotka yrittävät keksityillä tarinoilla hyötyä muusikon julkkisstatuksesta.

- Managementille tulee tasaisin väliajoin isyysväitteitä ”Samu, you are the father” –otsikolla. Me aina naureskellaan niille. Niissä mainitaan aina, että ”lakimieheni ottavat yhtyettä”, mutta ei niistä koskaan kuulu enää mitään.

Muusikon mukaan häntä ei häiritse julkisuuden mukanaan tuomat, mahdolliset ikävät puolet. Mies muistuttaa harvan välttyvän mollaajilta siinä vaiheessa, kun suosiota alkaa tulla.

- Aina jos saat kannattajia jossain lajissa, niin joku alkaa haukkua. Onhan tietysti joitain medioita Suomessakin, jotka meitä dissaa, mutta toisaalta – niin kai heidän kuuluukin tehdä. Ehkä joskus jossain festareilla yleisön seassa pitää olla hieman varuillaan, jos ympärillä pyörii hirveästä känniläisiä, mutta muuten ei kyllä mitään ongelmia ole.

Sunrise Avenue julkaisee maaliskuussa live-levyn ja dvd:n viime vuonna Berliinissä taltioidusta konsertista.

Voice

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti