lauantai 4. helmikuuta 2012

Samu Haberista motoristi

Sunrise Avenuen laulusolisti Samu Haber on juuri ilmoittautunut autokouluun, tarkoituksena suorittaa keväällä moottoripyöräkortti. Haberin mielestä moottoripyörä on sekä coolein että järkevin tapa liikkua kesällä Helsingin kantakaupungilla.

Täysin uutta eivät moottoripyörät Samu Haberin elämässä ole, sillä hän on Espanjassa asuessaan ajanut kesäisin ”600-kuutioisella kasari-Hondalla”. Mikä saa aikuisen miehen innostumaan moottoripyöräilystä?

- Minusta ei varmaankaan tule mitään matkamotoristia, vaan olen enemmän sellainen ”stadipyöräilijä”, sanoo Haber. Bändin studio on Helsingin kantakaupungilla, ja Samu Haber keksii heti pari hyvää syytä taittaa kesäisin matkat auton sijaan moottoripyörällä.

- Ensinnäkin parkkipaikka on huomattavasti helpompi löytää prätkällä, ei tarvitse kierrellä kortteleiden ympäri vapaata pysäköintipaikkaa etsiessä. Toiseksi minulla on mukanani usein pelkkä kitara, prätkällä se kulkee selässä jopa helpommin kuin avoauton mukana.

Mikä on ”stadipyöräilijän” pyörävalinta?

- Ducatin iso Monster näyttää tällä hetkellä vahvimmalta ehdokkaalta. Minusta oikeassa prätkässä pitää olla pyöreä ajovalo, kuten Monsterissa. Ja kun olen melko isokokoinen, niin siksi se Monsterin suurin vaihtoehto, eli 1100-kuutioinen, kertoo Haber.

- Tosin en tunne tätä prätkämaailmaa niin hyvin että olisin kovin ehdoton merkin ja mallin suhteen. Autopuolella ajan BMW:llä, siihen vaikuttavaa merkin imagon lisäksi se, että isäni kotimaa on Saksa, toteaa Haber poseeratessaan kuvaajalle yhdessä Viivi Pumpasen kanssa.

mpmaailma.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti