torstai 2. helmikuuta 2012

Samu Haber avautuu yhtyeen kosteista keikkamatkoista

Sunrise Avenue -yhtyeen solisti Samu Haber kertoo naureskellen yhtyeen matkoista.

Suomalainen Sunrise Avenue -yhtye on kotimaassaan ilahduttava näky, sillä bändiä on viety viime aikoina vahvasti kohti ulkomaita. Yhtyeellä onkin vuoden vaihtumisen myötä luvassa pitkä konserttikiertue, joka päättyy syyskuussa. Sen aikana he suuntaavat Benelux-maihin sekä Itä-Euroopan maihin: Unkariin, Slovakiaan, Tsekkiin, Puolaan ja Sloveniaan. Tiiviistä rundista huolimatta yhtye on mahdollisuus nähdä myös kotimaassa. Laulaja Samu Haber on mielissään Suomen esiintymisestä.

Meillä on Suomen keikat, joita on luvassa kahdeksan tai yhdeksän. Ihan mahtavaa, että päästään taas kotiareenoillekin, solisti iloitsee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kiertue-elämän aikana yhteiselämä on tiivistä, ja matkan varrella on nähtävissä monenlaista kommellusta.
Joskus vähän rapatessa roiskuu, kun isolla porukalla mennään, energinen mies naureskelee.

Millaisia kiertuemuistoja tämä rapatessa roiskuu -ilmaisu tuo mieleen erityisenä esimerkkinä?
Yleensä on sillee, kun on vaikka kaksi vapaapäivää tulossa. Kun on matkalla bussissa kohti seuraavaa kaupunkia, ja tietää, että siellä ovat mukavat hotellihuoneet odottamassa. Silloin saattaa olla pikkuhipat bussin alhaalla. Kavereita kerätään sitten aamulla respan aulan kautta nukkumaan. Yleensä se on aika harvoin kuitenkaan mitään tommoista, hän tiivistää.

MTV3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti