keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Hän on Linnan juhlien upea solisti!

Linnan juhlien vieraita tanssitti tänä vuonna musiikin monitaituri Osmo Ikonen.

Kaartin Soittokunnan soittajista koottu Combo -yhtye soitti Linnassa kevyempää tanssimusiikkia illan mittaan. Kaartin Combon ohjelmistoon kuului menevää, jazzahtavaa ja soulahtavaa nykymusiikkia.

Kutsuvieraat pääsivät pyörähtelemään Motown-hittien ja kotimaisen soulin tahtiin. Kaartin Combon solistina viihdytti jazzahtavan ja soulahtavan musiikin parista tunnettu Osmo Ikonen, joka tulkitsi illan aikana myös kutsuvieraana juhlineen Pepe Willbergin klassikkohitin Aamun. Kuka on mies äänen takana?

Sunrise Avenuesta Euroviisuihin

Osmo Ikonen tunnetaan monista genret ylittävistä musiikkiyhteyksistään. Mies on vaikuttanut esimerkiksi Sunrise Avenue -yhtyeen kosketinsoittajana. Hän on keikkaillut myös UMO Jazz Orchestran kanssa ja soittanut selloa taannoin Jazz-Emmalla palkitun Oddarrang-yhtyeen levyllä.

Vuonna 2008 Ikonen ylsi lähes Suomen euroviisuedustajaksi: hän esitti vokaaliosuudet karsinnoissa toiseksi tulleessa Signmarkin Speakerbox-kappaleessa. Suurelle yleisölle Ikonen on kuitenkin vielä melko tuore kasvo.

Linnan juhlista ponnahduslauta musiikkiuralle?

Kaartin Combon solistina on nähty usein nousevia tähtiä, esimerkiksi Johanna Försti (Jo Stance) ja Mikael Konttinen. Olisiko Linnan juhlien keikka Osmo Ikosellekin läpimurto entistä laajemman yleisön pariin?

Iltalehti.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti