torstai 25. elokuuta 2011

V2.fi: Sunrise Avenue ansaitsi jalometallia Saksasta ja RuotsistaSuomen musiikkiviennin kirkkaimpiin menestyjiin kuuluva Sunrise Avenue on saavuttanut jälleen myynnillisiä merkkipaaluja, single Hollywood Hills on myynyt kultalevyyn oikeuttavan määrän Ruotsissa ja albumi Out Of Style on myynyt Saksassa kultaa.

Monen Euroopan maan lisäksi myös Ruotsissa Hollywood Hills on ollut yksi vuoden suurimmista hiteistä, se on edelleen kymmenen soitetuimman kappaleen joukossa länsinaapurimme radioasemilla. Youtubessa Hollywood Hills -video on kerännyt yli 5 miljoonaa katselukertaa.

Saksassa Sunrise Avenuen suosio on noussut entisestään kuluvan vuoden aikana, keikkapaikat ovat vaihtuneet suurempiin ja aikaisemmin tänä vuonna Hollywood Hills kelpasi yli 300 000 saksalaisen kotiin. Uuden I Don't Dance - singlen huiman suosion myötä myös albumin myynti on saavuttanut kultarajan Saksassa, sitä on myyty reippaasti yli 100 000 kappaletta.

Hollywood Hills on noussut Sunrise Avenuen uran suurimmaksi hitiksi, sille on toistaiseksi jaettu edellä mainittujen jalometallilevyjen lisäksi kultaa Sveitsistä ja Itävallasta. Out Of Style -albumin myynti lähentelee Suomessa jo platinarajaa.

Syksyllä yhtye suuntaa loppuunmyydylle kiertueelle Keski-Eurooppaan, lisäksi keikkoja on vuoden loppuun mennessä ainakin Venäjällä ja Ruotsissa.

V2.fi

Kuva: Anna Äärelä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti