perjantai 8. heinäkuuta 2011

SUNRISE AVENUE ALOITTAA YHTEISTYÖN KATSHINGIN KANSSA

Lehdistötiedote Huippusuosittu suomalainen Sunrise Avenue -yhtye aloittaa yhteistyön Suomen Katshingin kanssa. Bändi julkaisee itse tekemiään videoblogeja Katshing.fi sivustolla. Ensimmäiset julkaisut ovat katsottavissa jo nyt osoitteesta www.sunriseave.tv. Bändi käyttää videoblogin tekemiseen HTC Desire HD älypuhelimia.

Meille liiketoimintamme tärkeänä osana on asiakkaidemme tyytyväisyys. Tästä yhtenä esimerkkinä haluamme tarjota sivustollamme myös viihdearvoa kuten Katshing TV palvelun, joka on ollut huippusuosittu Ruotsin sisaryhtiömme Katshing.se sivustolla jo joitakin vuosia. Siellä yhteistyökumppanit ovat heavy metal yhtyeet Hammerfall ja Mustasch, kertoo Suomen tuote- ja markkinointipäällikkö Janne Mäkinen.

Katshing tulee laajentamaan Katshing TV yhteistyötä myös muiden suomalaisten bändien ja artistien kanssa. Seuraava yhtye julkaistaan vielä kesän aikana. Katshingin päämääränä on ensisijaisesti tulla Suomen parhaaksi verkkokaupaksi matkapuhelinalalla. Sivustolla myydään tällä hetkellä miltei kaikkia Suomessa saatavia matkapuhelinmerkkejä, navigaattoreita, tarvikkeita sekä DNA liittymiä. Tuotevalikoima laajenee syksyllä.

Lähde: SST info

Tässä linkki Summertour 2011- videoon! ;)
http://www.katshing.tv/video.aspx?c=29&v=989

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti