sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

DBTL teki kaikkien aikojen kävijäennätyksenSunnuntain vastaisena yönä hämähäkkitontilla huipentuneen Down By The Laiturin kohdalla kaikki meni yli odotusten. Tapahtumien pääkonsertteihin ja iltaklubeille myytiin noin 22 400 lippua. Luku ylittää reilusti järjestäjien tämänvuotisen 15 000–16 000 kävijän tavoitteen ja myös DBTL:n aikaisemmat lipunmyyntiluvut.

Festivaalin pääteltassa oli jokaisena iltana tiivis tunnelma, mutta ikärajattoman alueen yleisömäärät olivat tiedottaja Kari Rantalalle pettymys.

– Me emme vain löydä ihmisiä sinne. Nuorison kohtaamispaikka oli kuulemma viikonloppuna meidän alueeltamme vähän Tuomiokirkon suuntaan. Poliisit arvioivat, että siellä oli yli 4 000 ihmistä.

Rantalan mukaan on mahdollista, ettei ikärajatonta aluetta nähdä enää ensi vuoden tapahtumassa tai se toteutetaan kokonaan alihankintana

– Jos nyt pitää sanoa, niin rastit päälle vain. Pitää kehittää sitten vain telttaa ja laittaa koko juttu K18-festivaaliksi. Sanotaan nuorille, että kääntykää kaupungin nuorisotoimen tai kenen puoleen ikinä haluattekin.

Rantalalla oli jo sunnuntaina pää täynnä ideoita pääteltta-alueen kehittämiseksi.

Turun Sanomat

LISÄÄ KUVIA KEIKASTA LÖYTYY TÄÄLTÄ!

2 kommenttia:

 1. En ihmettele, että tämä vuosi teki yleisöennätyksen. Olihan esim. la koottu aikamoinen esiintyjäkaarti lavalle. Vaavi, Kotiteollisuus, Sunrice, Dingo ja Paula Koivuniemi. Dingo ja Paula kiitteli vuolaasti tunnelmaa ja yleisöä. Sunricen kiitokset yleisölle meni multa ohitse, keskityin jo paikan ottamiseen kaiteen luota heti kun siihen pääsisi. Sääkin suosi lopulta, vaikka sääennustuksissa oli sadetta alkuillalle. Tumma pilvi ei ollut hirveen kaukana... Sade ei nyt telttaan saakka olis haitannu, tosin porukka olis saattanu yrittää enemmän telttaan sateelta suojaan jos olis satanu. Toki raju ukonilma olis voinu vaikuttaa enempi.

  Sunricen, Dingon ja Paulan keikkoja olin seuraamassa lavan läheltä, otin paikkani Kotiteollisuuden lopetettua, yleisön tauolle poistumisen yhteydessä. Heti kun porukkaa alko tulla teltasta pois, tavoittelin päästä lavan lähelle. pääsin melkein eturiviin =P Tosin päästin pari Sunricen fania eteeni, koska itse tulin Dingon ja Paulan keikoille. yhtäkään Sunricen biisiä en tuntenu, paitsi ne laulattamisen kappaleet, jotka oli muiden tuotantoa. Niissä oli tuttuja joukosssa.

  Myönnän, että hyvin Sunrice otti yleisönsä fiilikseen mukaansa ja huomioi heitä, jokaisella bändillä ja artistilla on omat faninsa. Vakuutuin siitä, että Sunricen fanit olivat tyytyväisiä keikkaan. Taisi tulla hittejä toisensa perään, mitä yleisön reakoinnit antoi ymmärtää.

  onnellisen näköistä porukkaa keikan päättymisen jälkeen. Toki he olis kuunnellu ja nauttinu pidempäänkin, mut aikataulut on ennalta mietittyjä...

  Ja niille,jotka ihmettelee: mitä ihmettä tein ennen Sunricen keikan alkua lavan lähellä, kun kerran en välittänyt heidän keikasta. Tällaisella paikalla, jossa porukkaa on paljon, paikat lavan edestä, ihan kaiteen luota saa parhaiten menemällä siihen porukan vaihtuessa. Tosin vainto ennen kuin se, mille keikalle on itse tulossa. paikan nettisivuhan kertoo: ajoissa paikalle, jos meinaa päästä kuuntelemaan haluamaansa esiintyjää. Joka tuskin tarkoitti 4 h =P Kaiteen luona sai kaiteesta myös tuen, kun takaa yritettiin joko päästä eteen tai muuten tanssiminen sai aikaan tönimistä takaa. Niihin pitää asennoitua ennakkoon ja jättää huomiotta, osin alkoholilla on usein osuutta asiaan.

  VastaaPoista
 2. DBTL oli kyllä tosi positiiven kokemust kaikinpuolin. :)

  VastaaPoista