torstai 9. kesäkuuta 2011

Elämä Lapselle- konsertti


Suomen suurin hyväntekeväisyyskonsertti, Elämä Lapselle, järjestetään Hartwall Areenalla keskiviikkona 14.9. kello 19–22. Ensimmäiset kotimaiset artistikiinnitykset konserttiin on nyt tehty – mukana ovat Sunrise Avenue, Chisu, Anna Abreu, Kim Herold ja Lauri. Uusia artistikiinnityksiä tehdään aina konserttipäivään asti.

Lastenklinikoiden Kummit ry:n vuodesta 1995 lähtien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla kerätään rahaa viidelle yliopistolliselle lastenklinikalle sekä Lastentautien tutkimussäätiölle. Elämä Lapselle -konserttitunnelmassa yhdistyy yli 10000:n Hartwall Areenalle saapuneen ihmisen halu tehdä hauskalla tavalla hyvää. Hengessä ovat mukana niin konserttiyleisö, esiintyjät, vapaaehtoistyöntekijät, turvamiehet – aivan kaikki – ja meininki on sen mukainen. Ainoastaan paikalle saapumalla pääsee kokemaan Elämä Lapselle -konsertin huuman huikeimmillaan.

Elämä Lapselle -konserttilipun voi hankkia Lippupisteen toimipaikoista. Lippuja myydään niin ikään puhelimitse numerossa 0600 900 900 (1,97 €/min + pvm) sekä verkkopalvelussa Lippu.fi

Lippujen hinnat ovat 29/45 €.

Lastenklinikoiden Kummit ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti