tiistai 17. toukokuuta 2011

The Voice: Näin Samu Haber vinoilee MM-hopeasta Tukholman-keikalla


Sunrise Avenue -yhtyeen solisti lupaa vinoilla ruotsalaisille MM-hopeasta tulevalla keikalla. Sunrise Avenue esiintyy Rix FM Festivalilla Tukholmassa sunnuntaina. Kiekkomies Samu Haber tietää jo, miten puukkoa voi kiertää ruotsalaisten haavoissa.

- Teetän sinne sellaisen kitaran, mikä on valkoinen Gibson Les Paul ja siihen tulee sininen risti keskelle Gibsonia. Kyllä aion onnitella. Se on kuitenkin hienoa aina kun pääsee mitaleille MM-kisoissa. Aiotaan koko bändin voimin onnitella Ruotsia hienosta MM-hopeasta, Haber selventää Voicelle.

Haber kertoi nautiskelleensa MM-finaaliottelusta istuskellen kotisohvalla ja lähetellen ruotsalaisille ystävilleen viestejä Facebookin kautta. Mies kertoo, että Ruotsissa oltiin oltu hieman liian takki auki. Haber oli saanut Ruotsin 1 - 0-maalin jälkeen Ruotsista viestejä "Onnea hopeasta."


- Sitten se hiljeni aika nopeasti. Muistaakseni 3 - 1-tilanteessa laitoin niille, että onnea euroviisupronssista ja lätkähopeasta. Sehän on hienoa, että pääsee mitaleille kaikissa lajeissa.


Artikkeli täältä!

Teksti: Eeva Rajala, The Voice

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti