keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Metro Live: Samu Haber avautuu kirjassa vanhempiensa avioerosta"Liittojen päättyminen eroon on luonnollinen asia", parisuhteessa elävä laulaja sanoo

Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja Samu Haber kertoo vanhempiensa avioerosta toimittaja Aino-Kuutamo Uusitorpan syksyllä ilmestyvässä Sä et tiedä miltä musta tuntuu -kirjassa. Lohdullisessa selviytymisoppaassa tunnetut suomalaiset avautuvat menneisyyden haamuistaan. Kirja on tehty yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa.

– Uskon, että pystyn tarinallani auttamaan vastaavassa tilanteessa olevia nuoria. Nuori voi ajatella, että jos tällainen kusipää selviää vanhempien avioerosta, kyllä silloin hänkin.

– Liittojen päättyminen eroon on luonnollinen asia. Jos mietin lukiokavereiden vanhempia, niin heistä suurin osa on eronnut. Olen onnellinen, että mutsini ja faijani ovat hyviä kavereita tänä päivänä. Se olisi musta vähän tylyä, jos en haluaisi auttaa muita jakamalla omia kokemuksia, Samu Haber perustelee hankkeeseen lähtemistä.

Haber seurustelee mallina työskentelevän lukiolaistytön Viviannen kanssa.

– Suhteemme voi hyvin. Hän järjesti minulle viikonloppuna yllätyssynttärit, kommentoi Samu tämän hetkistä parisuhdetilannettaan.

METROLIVE.FI

Teksti: Petri Voutilainen
Kuva: Lehtikuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti