perjantai 22. huhtikuuta 2011

Summerin kuvaukset villitsivät porvoolaisnuoria


Kesä ja auringonpaiste käväisivät hetkeksi Porvoossa, kun nuortenohjelma Summerin kevään viimeisen kiertueen toukokuisia jaksoja purkitettiin keskiviikkona nuorisotila Zentrassa. Vihdissä, Oulussa ja Jyväskylässä vieraillut kiertue jatkui Porvooseen.

Kuvauksissa myös nuoret pääsivät haastatteluihin ja osallistumaan erilaisiin kilpailuihin tutun juontajaparin Mintun ja Kallen johdolla. Porvoolaisia hemmoteltiin isolla kädellä, kun vieraslistaa tähdittivät sellaiset nimet kuin Le Corps Mince de Françoise (LCMDF) ja kansainvälistä suosiota saavuttanut ja juuri uuden ”Out of Style” -albuminsa julkaissut Sunrise Avenue.

Sunrise Avenue on saavuttanut valtavaa suosiota erityisesti saksankielisissä maissa. Uudelta Out of Style -levyltä lohkaistu sinkku Hollywood Hills nousi välittömästi Saksan virallisen soittolistan kolmannelle sijalle. Suomessa biisi nousi toiselle sijalle, mikä oli bändille vielä astetta hienompaa.

– Listasijoitus Saksassa tuntuu hirveän hienolta. Koskaan emme ole ulkomailla olleet varmaan näin korkealla sijoituksella kuin nyt tällä levyllä. Nyt voisi kuvitella, että porukkaa tulee keikoille ja saamme soittaa paljon keikkoja, pitkiä rundeja. Se on kuitenkin se, mitä me tahdomme. Suomessa menimme vielä enemmän kärkeen, mikä oli meille vielä isompi yllätys, että meidät vielä muistetaan täällä, yhtyeen keulahahmo Samu Haber totesi.

Lue juttu kokonaan täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti