keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Sunrise Avenue FINLAND Tiedoittaa!

Hei kaikille Suomen Sunkkari faneille. :)

Kohta on vuosi jo mennyt kun Sunrise Avenue Finland on perustettu ja tahdomme kiittää Iran kanssa niitä jotka ovat liittyneet yhteisöömme. Tässä on vielä linkki niille jotka eivät ole liittyneet Facebook ryhmään: http://www.facebook.com/group.php?gid=118135631560524

Meitä on jo yli 150 jäsentä, Mahtavaa!
Blogimme on myös menestynyt hyvin. Tilastoista on katsottu kuinka moni on avannut sivumme, ja niitä on ollut yli 400 henkilöä kuukaudessa!

Tarkoituksemme olisi saada Sunrise Avenue Finland nyt laajentumaan ja ihmisten tietoisuuteen paremmin, jotta meistä olisi hyötyä mahdollisimman monelle.

Pyydämme nyt palautetta sivustostamme;
Onko se ollut tarpeellinen? Onko tieto ollut nopeasti saatavilla? Kumpaa seuraatte enemmän, Facebook sivustoa vai blogia? Mitä pitäisi parantaa Facebook sivulla tai blogissa? Jotain muuta sanottavaa..?

Toivoisimme että auttaisitte meitä levittämään ilosanomaa mainostamalla Sunrise Avenue Finlandia mahdollisimman monessa suunnassa, sillä emme tähän yksin kykene. Ja jos joku tuntee muita faneja, pistäkää ihmeessä tätä eteenpäin, sillä meillä ei ole kaikki kavereissa tällähetkellä.

Kiitämme teitä jo etukäteen avustanne! :)

- Ira & Tiitu.

2 kommenttia:

  1. sekä blogi et facebook sivusto on ollu iha mahtavia :) molemmis oon käyny yhtä paljon,jos vaan on jotain mitä en tiiä.tiedot saa nopeasti ja helposti (: kiitti kaikista tiedoista yms.mitä täällä ja fb:ssä on laitettu kiertämään,ja toivottavasti saadaan paljon porukkaa.

    VastaaPoista