tiistai 15. kesäkuuta 2010

Sunrise Avenue Kreikan Idolsissa!

Suurta suosiota monissa Euroopan maissa nauttiva Sunrise Avenue esiintyi eilen illalla Kreikan Idols -ohjelmassa. Yhtye esitti kaksi suurta hittiään Welcome To My Life ja Fairytale Gone Bad. Lisäksi yhtye jakoi palkinnon eilen pidetyssä Mad-TV Awards -gaalassa, mikä on Kreikan suurin vuosittainen musiikkialan palkintogaala. Sunrise Avenue keikkailee tällä viikolla vielä yhden konsertin verran Kreikassa ja kesän aikana yhtye palaa maahan vielä kahdesti esiintymään.

Suomessa Sunrise Avenue esiintyy kesän aikana vain kahdesti, Forssassa 2.7. (Status Goes Fest) sekä Kuopiossa 9.7. (Viinijuhlat). Juhannuksena yhtyeen voi nähdä myös Suomen tv:ssä, sillä yhtye esiintyy Pitkä Kuuma Kesä -ohjelmassa 27.6.

Sunrise Avenue julkaisi 2. kesäkuuta Acoustic Tour 2010 -albumin ja levy debytoi virallisen albumilistan sijalla 5. Uusi albumi on äänitetty livenä yhtyeen kevään akustisilla keikoilla ja se on julkaistu Suomen lisäksi Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Lisäksi albumi tullaan julkaisemaan kesän aikana useissa Euroopan maissa.

Lähde/source: NRJ.fi


Ira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti