tiistai 25. toukokuuta 2010

Sunrise Avenuen Samu Haber ei koske bändäreihin

Suositun suomalaispoppoon komea keulakuva ei lämpene faniensa iskuyrityksille.

Samu Haberin, 34, luotsaama Sunrise Avenue on kerännyt kiitosta ja mainetta kotimaan rajojen ulkopuoleltakin. Bändin suksee on erityisen kova Keski-Euroopassa, jossa bändin kappaleet on valittu muun muassa Saksan Big Brotherin ja Berliinin yleisurheilun MM-kisojen viralliseksi kappaleeksi.

Yhtyeen vaalea keulakuva on mielissään Sunrise Avenuen menestyksestä, mutta tunnustaa elämän unelmien olevan muualla kuin levymyynnissä.

– Mun unelmat tulee toiselle sektorille. Jos tähän muuhun elämään alkaisi istuttaman elämän muita osa-alueita. Onhan se haastavaa, jos on parisataa päivää vuodessa ulkomailla, niin kaikki ihmissuhteet kärsivät siitä. Tottakai unelmoin, että tätä hommaa saisi tehdä jatkossakin, vaikka sitten pienemmässä mittakaavassa, Samu kertoo Viihdeuutisille.

34-vuotias laulaja ei kuitenkaan tunnusta haaveilevansa perheen perustamisesta. Samu on monien naisten suosikki, mutta hurmuri ei lähde tosta vaan treffeille jos pyydetään.

– Mun mielestä treffeillä ei voi käydä. Se on sellaista napakymppiä, kun menet toisen kanssa treffeille ja siinä on oletus, että tästä pitäisi tulla jotain. Sitten sä myös oletat, että sen toisen on oltava jonkunlainen.Ihmisiä on kiva tavata ja olla niiden kanssa ja sitten kun se tuntuu tuolla jossain, niin ymmärtää, että tossa toisessa on nyt sitä jotain. Vaikka se onkin tuollainen eikä yhtään sellainen, kuin olin etukäteen kelannut, Samu filosofoi.

Ei bändäreille

Jotain miehen elämäntilanteesta kertoo se, että laulaja kertoo ensimmäistä kertaa elämänsä olevan balanssissa.

– Ensimmäistä kertaa elämässä alkaa olemaan toi tanner balanssissa. Jotkut ihmiset voi jopa tuntua hyvältä ja se on aina yhtä mukavaa. Harvoinhan sellainen osuu kohdalle, että joku ihminen oikeasti tuntuu hyvälle.

Tuntemuksia Samun sydänalaan on tiettävästi tehnyt joku muu kuin bändin fani, sillä laulaja kertoo ottaneensa tiukan linjan bändäreiden suhteen.

– Ei mua kiinnosta sellaiset jutut ollenkaan. En mä ole koskaan esimerkiksi harrastanut seksiä yhdenkään bändärin kanssa. Se ei oo mun juttu ollenkaan, Samu tunnustaa.


(LÄHDE: MTV3–ANN-MARI LEINONEN)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti